Divertimento Theaterproducties: wij stellen ons even voor

Divertimento Theaterproducties Wat nu weer?!

Wie zijn wij?

Sinds september 2017 bestaat Divertimento Theaterproducties, onze toneelvereniging bestaande uit studenten en alumni van Fontys Lerarenopleiding Sittard. Al onze voorstellingen schrijven, arrangeren en produceren wij als studenten helemaal zelf en zetten we elk jaar vol trots op de planken!

Wat nu weer?! Onze nieuwste voorstelling

Gert en Gerda wonen er al lang, ze noemen het ook wel ‘hun buurt’. Op de dag dat Johanna door Helga Heijn wordt ontslagen, verandert alles voor de rustige buurt.

Gerda vertelt: “Er verschijnt een kakmadam met flyers en posters. Het lettertype op de flyers is zo klein dat we niet kunnen lezen wat erop staat! Dankzij de loep van Pieter-Jan begrijpen we dat er een groot winkelcentrum komt op de plek van onze buurt. Antoinette denkt de bouw in eerste instantie met mooie SMART-formuleringen tegen te houden, maar raakt in paniek als blijkt dat Fontys Lerarenopleiding Sittard echt tegen de vlakte gaat. En dat in het jaar van hun 40-jarig jubileum! Dus gaan alle buurtbewoners op hun eigen manier aan de slag. Van buurtvergaderingen tot een bakesale en van bandrepetities tot een paaldansworkshop. En als je denkt dat het niet erger kan worden… Wat nu weer?!”

Bent u benieuwd hoe het afloopt voor deze buurt? En wilt u zien hoe we dit jaar de combinatie maken tussen toneel, dans, zang en live muziek van een band? Kom dan naar de vierde voorstelling  van Divertimento Theaterproducties ‘Wat nu weer?!’ op donderdag 21 februari 2019 om 19.30u in schouwburg de Domijnen in Sittard!